Verwijzers

Wij hechten veel waarde aan een goede samenwerking met onze verwijzers. Indien u over een patiënt wilt overleggen of nadere informatie wenst, neem gerust contact op.

Contactgegevens voor collegiaal overleg

  • Telefoon (collegiaal): 0546 825 875 de praktijk is dinsdag, woensdag en vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur voor verwijzers telefonisch bereikbaar.
  • Siilo: Cesar Oey is persoonlijk bereikbaar via Siilo
  • Zorgmail: 500155180@lms.lifeline.nl
  • Post: Orthodontistenpraktijk Twente, Wierdensestraat 36, 7607 GJ Almelo
  • E-mail: info@orthoalmelo.nl

Informatiekaart

Wij stellen informatiekaarten met contactgegevens van de praktijk ter beschikking. Deze kunnen aan patiënten worden meegegeven. De gratis kaarten kunnen telefonisch 0546 825 875 of per mail info@orthoalmelo.nl bij ons worden besteld.

Aanmeldformulier verwijzing

Het aanmeldformulier kan worden gebruikt om uw patiënt te verwijzen. Onder “Opmerking” kan worden aangegeven dat het een verwijzing betreft. Hier kunnen ook de vraagstelling of bijzonderheden worden vermeld.

Na ontvangst van uw verwijzing zullen wij zo snel mogelijk met de patiënt een afspraak maken voor een eerste consult. Na het eerste consult stellen wij u op de hoogte van de bevindingen. Wanneer er een behandelplan wordt opgesteld ontvangt u het behandelplan. Indien u over een behandelplan aanmerkingen heeft of nadere informatie wenst, neem gerust contact op.